Ordförande har ordet…

Hej alla samlarvänner!

Nu är det mörkt och kallt omkring oss och det mänskliga mötet betyder mer än någonsin. Som medlem i Samlarförbundet Nordstjärnan är man aldrig helt ensam och det känns gott, eller hur! Ingen behöver vara rädd för att jag, eller någon annan ur styrelsen heller för den delen, ska komma och våldgästa men vi ingår alla i en gemenskap och har ett extra kontaktnät att luta oss mot. Vilken lycka att få vara med i ett sammanhang där människor träffas utifrån intresse!

I våra lokalföreningar/klubbar planeras för fullt inför julavslutningar och jag vill uppmana dig som inte besökt någon träff men har en förening/klubb inom någorlunda närhåll att göra det. Du hittar kontaktinformation i SamlarNytt. Vi i Samlarklubben Hans Brask, Linköping, har vågat oss på en nyordning till vår avslutning. Den tidigare grötmenyn är ersatt med en kall jultallrik. Jag återkommer med om det blir tummen upp eller tummen ner. Gröt är gott, men någon mig närstående har tröttnat på att diska vidbrända grytor.

Att ett medlemskap kan innebära  gemenskap i föreningar/klubbar kan men ju förstå men vad finns för den som inte har någon i sitt närområde och saknar ork att starta en? Att vara med i Samlarförbundet Nordstjärnan är att vara med i en intressesfär med ett djupt och brett kontaktnät. Med SamlarNytt som kanal har vi alla varandra i vår närhet.  Kontakta mig så berättar jag mera!

Carina Allvar Matsson, Förbundsordförande

Kansli@samlarforbundet.se

Samlarförbundet Nordstjärnan har återfått sin kraft efter sommarens omstart. Den nya styrelsen har enats om en budget för 2024 och utan att använda överord ser framtiden ljus ut. Vår medlemstidning SamlarNytt kommer med 6 nummer även 2024 och att den engagerar går inte att ta miste på. Tänk att få möjlighet att publicera sina texter och visa sina objekt! Det är en fin medlemsförmån. Samlarförbundet Nordstjärnans medlemmar har nu också tillgång till en liten klubbstuga (efter överenskommelse). Ja, det är mycket som händer kring Samlarförbundet Nordstjärnan nu så håll dig uppdaterad för att inte missa något. Är du inte medlem ännu är du välkommen att bli. Kontakta kansliet så ordnas det på direkten! 

Det här inlägget postades i Nyhet. Bokmärk permalänken.